Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

CES 2011: Samsung lanceert ‘s werelds dunste Blu-ray speler, BD-D7500

Geschreven door
Geplaatst op6 januari 2011, 16:20 Categorie3D Blu-ray

Samsung is nog lang niet klaar met 3D, en begint er zelfs net aan zo lijkt het, want het merk komt met een nieuwe lading 3D Blu-ray spelers. De nieuwe line-up 3D Blu-ray spelers met DLNA brengt webbased content en Apps naar elke TV. Ook kunnen de 3D Blu-ray spelers 2D videobeelden omzetten naar 3D. De nieuwe modellen zijn ontworpen volgens Samsung’s 3S concept, dat staat voor symmetrie, slank en slot-in. Het ontbreken van bewegende delen bij de slot-in methode voor het laden van discs, maakt de spelers stiller en sneller dan spelers met een lade. De Smart Blu-ray features, zoals AllShare en Samsung Apps, geven je eenvoudig toegang tot de content die je wilt zien of delen.

Samsung BD-D7500

De Samsung BD-D7500 (hierboven afgebeeld) is met een hoogte van 2,29 cm ’s werelds dunste Blu-ray speler. Met een opstarttijd van slechts drie seconden heeft Samsung de opstarttijd van de Blu-ray speler met 80% verminderd. Ultra Fast Play maakt van de Samsung BD-D7500 een zeer snelle Blu-ray speler. Verder bevat de speler features als DLNA, ingebouwde Wifi, 1080p upscaling en Samsung Apps. De speler kan nagenoeg alles afspelen, waaronder 2D en 3D Blu-ray films, DVD’s en CD’s.

Samsung BD-D7000

De BD-D7000 heeft een minimalistisch design. Het verborgen slot voor het laden van discs komt omhoog vanuit het midden van de speler. De zilverkleurige behuizing geeft de compacte, vierkante BD-D7000 een designuitstraling. Qua specificaties vertoont de BD-D7000 veel gelijkenis met de BD-D7500 en biedt daarmee de nieuwste technologieën in een onderscheidend design.

De Samsung Blu-ray spelers zijn vanaf april in Nederland verkrijgbaar. De prijzen worden later bekend gemaakt.

prijsvergelijking


vergelijk

Bekijk ons 2011 3D TV overzicht voor alle directe links
naar de beste 3D TV’s van 2011

Bekijk ons 3D TV kopen overzicht voor links naar alle
winkels waar je 3D apparatuur kunt kopen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.