Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

CES 2011: LG 3D Blu-ray en 3D home cinema line-up 2011

Geschreven door
Geplaatst op8 januari 2011, 20:53 Categorie3D Blu-ray

LG heeft tijdens de CES 2011 haar 3D Blu-ray en 3D home cinema line-up voor 2011 bekend gemaakt. Het 3D Blu-ray line-up bestaat uit de BD690, de BD670 en de BD650. De 3D home cinema line-up bestaat uit de LHB976, de LHB536 en de LHB336 systemen.

LG’s 3D Blu-ray line-up 2011

Het topmodel is de BD690 3D Blu-ray speler. Deze speler maakt gebruik van LG’s Smart TV internet portal en bevat een interne harddisk van 250GB. Op de harddisk kun je muziek, foto’s en video’s uit je eigen collectie opslaan en snel weergeven. Ook kan er materiaal van LG’s Smart TV applicaties op opgeslagen worden.

Ook de andere twee 3D Blu-ray spelers, de BD670 en de BD650 maken gebruik van LG’s Smart TV. Met Smart TV kun je toegang krijgen tot duizenden films, applicaties en video’s. Ook kunnen gebruikers een iPhone of Android applicatie downloaden voor een makkelijke bediening van het apparaat.

De BD690 en de BD670 hebben daarnaast een ingebouwde Wifi verbinding om verbinding te maken met je thuisnetwerk en het internet. Voor de BD650 is een optionele losse Wifi adapter te koop. Via DLNA kun je binnen je thuisnetwerk draadloos bestanden streamen vanaf je PC naar je Blu-ray speler. De BD690 en de BD670 maken ook gebruik van LG’s MusicID feature, waarmee je een liedje van een film of TV kunt afspelen door op een knop te drukken op de afstandsbediening. Gracenote zoekt de informatie bij het nummer en geeft ook de album cover art weer.

Om bij de LG 2011 TV line-up te passen hebben alle spelers een slank en compact design zodat ze makkelijk in het complete entertainment systeem passen. Zie hieronder de specificaties van de LG 3D Blu-ray line-up voor 2011;

LG BD690

 • Full HD 3D weergave
 • Netwerk Blu-ray speler
 • Smart TV
 • 250GB harddisk
 • MusicID
 • Wifi (ingebouwd)
 • DLNA

LG BD670

 • Full HD 3D weergave
 • Netwerk Blu-ray speler
 • Smrt TV
 • MusicID
 • Wifi (ingebouwd)
 • DLNA

prijsvergelijking
vergelijk

Bekijk ons 2011 3D TV overzicht voor alle directe links
naar de beste 3D TV’s van 2011

Bekijk ons 3D TV kopen overzicht voor links naar alle
winkels waar je 3D apparatuur kunt kopen

LG BD650

 • Full HD 3D weergave
 • Netwerk Blu-ray speler
 • Smart TV
 • Wifi Ready (optionele adapter te koop)
 • DLNA

LG’s 3D home cinema line-up 2011

Het topmodel uit de 3D home cinema line-up is de LHB976. Dit model biedt een een moderne en stijlvolle audiovisuele oplossing met 3-kanaals draadloze speaker technologie. De LHB976 biedt gebruikers draadloze toegang tot LG’s Smart TV en 3D weergave. De set heeft een vermogen van 1100 Watt over 5.1 kanalen. De twee achter speakers zijn draadloos zodat je ze overal in de kamer kunt plaatsen. De twee staande frontspeakers kunnen gebruikt worden als vloerstaande speakers of aan de muur gemonteerd worden.

LG LHB976

Qua audioformaten kan de LHB976 overweg met alle HD formaten zoals Dolby TrueHD en DTS-HD Master Audio Essential. Ook kun je gemakkelijk een iPod aansluiten via een dock adapter. Verder bevat de set twee HDMI 1.4 inputs en is hij DLNA gecertificeerd voor het draadloos streamen van media bestanden binnen je thuisnetwerk.

In totaal heeft LG drie nieuwe netwerk Blu-ray home cinema systemen gepresenteerd met 3D weergave. Hieronder vind je de specificaties;

LG LHB976

 • Full HD 3D weergave
 • Netwerk Blu-ray speler
 • Smart TV
 • 1100 Watt vermogen
 • 5.1 kanaals met draadloze achterspeakers
 • Wifi (ingebouwd)
 • Iphone docking station
 • MusicID
 • DLNA

LG LHB536

 • Full HD 3D weergave
 • Netwerk Blu-ray speler
 • Smart TV
 • 1100 Watt vermogen
 • 5.1 kanaals
 • Wifi (ingebouwd)
 • Iphone docking station
 • MusicID
 • DLNA

LG LHB336

 • Full HD 3D weergave
 • Netwerk Blu-ray speler
 • Smart TV
 • 1100 Watt vermogen
 • 5.1 kanaals met draadloze achterspeakers
 • Wifi Ready (adapter wordt los verkocht)
 • Iphone docking station
 • MusicID
 • DLNA


Over lanceer data en prijzen is nog niks bekend.

Bekijk hier de LG 3D LED TV line-up voor 2011

Bekijk hier de LG 3D plasma TV line-up voor 2011

 • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.