Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

VIZIO’s 65 inch Theater 3D TV met passieve 3D brillen gelanceerd

Geschreven door
Geplaatst op17 december 2010, 10:26 Categorie3D lcd

Als het huidige aanbod van active shutter 3D TV’s niet echt jouw stijl is en je de voorkeur geeft aan goedkopere brillen, dan is deze Vizio 65 inch Theater 3D Razor XVT3D650SV LED TV (om het makkelijk te houden denken wij..) wellicht wat voor jou. Nadeeltje is dat hij bij ons niet te koop is.

Deze 3D TV maakt gebruik van gepolariseerde 3D brillen, zoals je ze ook terugziet in de bioscoop. Volgens Vizio zijn deze brillen beter bestand tegen het verliezen van licht en flickering. Daarnaast is dit model een 120Hz LED LCD TV, wordt geleverd met vier 3D brillen, bevat Vizio Internet Apps en SRS TruSurround speakers. De keerzijde van de goedkope 3D brillen is wel dat de volledige kosten in het scherm zelf zitten waardoor de prijs op 3.499,00 dollar uitkomt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.