Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Samsung bereidt onthulling ultradunne 3D Blu-ray speler voor

Geschreven door
Geplaatst op28 december 2010, 22:32 Categorie3D Blu-ray

Samsung is al tijden bezig om de dunste TV, de dunste Blu-ray speler of de dunste luidspreker te maken en het lijkt een obsessie te worden. Nu komt het bedrijf, naar eigen zeggen, met een 3D Blu-ray speler die maar 23mm dik is. Tijdens de CES 2011 moet de speler gepresenteerd worden aan het publiek.

Wat we tot nu toe weten is dat de 3D Blu-ray speler 3D materiaal weer kan geven vanaf Blu-ray, maar ook 2D materiaal om kan zetten naar (quasi) 3D. Het apparaat komt in een metallic en aan de muur monteerbaar chassis en bevat alle social media integratie mogelijkheden zoals YouTube, Facebook en Twitter. De prijs en lanceer datum horen we volgende week dus.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.