Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Philips BDP7520 Blu-ray speler komt met 3D en NET TV

Geschreven door
Geplaatst op17 december 2010, 22:30 Categorie3D Blu-ray

Philips heeft een nieuwe 3D Blu-ray speler gelanceerd, genaamd de BDP7520. Het nieuwe model heeft dus een 3D functie, maar daarnaast ook Wifi, Net TV en MediaConnect, waarmee je draadloos bestanden van je computer naar je TV kunt sturen. Ook is de BDP7520 DivX gecertificeerd.

De Blu-ray speler maakt gebruik van Net TV. Hiermee kun je toegang krijgen verschillende internet services (widgets) en online Video On Demand services. Philips geeft ook aan de DTS, Dolby Digital Plus en Dolby True HD ondersteund worden. Naast een HDMI aansluiting bevat de speler ook multi-kanaals analoge uitgangen.

De Philips BDP7520 moet begin 2011 leverbaar zijn.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.