Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

LG’s LW6500 Cinema 3D TV is flicker-vrij en wordt gelanceerd tijdens de CES

Geschreven door
Geplaatst op29 december 2010, 17:25 Categorie3D lcd

LG lijkt er geen genoeg van te krijgen.. Elke dag licht de fabrikant wel een tipje van de sluier op van een nieuw product, alvorens alles compleet te presenteren tijdens de CES volgende week. Vandaag komt LG met de aankondiging van een nieuwe Cinema 3D TV.

De LW6500 maakt gebruik van de passive shutter 3D techniek (passieve 3D brillen) in plaats van de momenteel populaire active shutter 3D techniek. De reden hiervoor is dat LG met deze techniek kan garanderen dat het beeld flicker-vrij (zonder irritant knipperen van beelden) is. Daarnaast krijg je een mooie helderheid booster die ervoor zorgt dat het beeld in de derde dimensie niet gedimd wordt. De rest van de specs en extra’s van dit 200Hz scherm zijn niet heel bijzonder.

Kort na de lancering tijdens de CES volgende week moet deze 3D TV op geselecteerde markten uitgebracht worden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.