Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

LG onthult mobiele 3D TV tijdens CES 2011

Geschreven door
Geplaatst op28 december 2010, 22:25 Categorie3D lcd

We weten er nog heel veel over te vertellen, maar het lijkt erop dat we toch wat ‘3D on the go’ nieuwtjes krijgen tijdens de CES volgende maand. We hadden gehoopt op de Nintendo 3DS, maar helaas is dat weer uitgesteld.

LG neemt schijnbaar het stokje over van Nintendo met een nieuwe mobiele 3D TV. Leuk feitje (of gerucht); De 3D TV moet 3D signalen uit de ether kunnen ontvangen, zelfs als je 200 km/u rijdt! We weten op dit moment eigenlijk niet meer dan dit te vertellen, maar we denken dat er geen 3D bril voor nodig is (autostereoscopisch) en dat het na zijn verschijning in Vegas volgende week nooit meer in Amerika (of Europa) te zien is, zoals elke leuke gadget vanuit Azië.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.