Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

LG komt met design 3D bril tijdens CES 2011

Geschreven door
Geplaatst op8 december 2010, 22:18 Categorie3D Accessoires

Alain Mikli, voor degenen die het niet wisten (waaronder wij), is een vooraanstaand ontwerpen van brillen. LG, zoals we allemaal weten, is een grote HD TV fabrikant en voorvechter van 3D. Zoek de puzzelstukjes bij elkaar en je krijgt een aparte – lees: design – 3D bril, gemaakt van “select materials” en met een gepatenteerde neusbrug en perfecte balans voor het meest optimale comfort.

LG heeft beloofd dat we er tijdens DE CES 2011, komende januari, mee mogen spelen. Waarschijnlijk kunnen we dan ook wat meer details geven over bijvoorbeeld het kostenplaatje van dit elegante 3D brilletje.

 • Delen:

Reacties

 1. Erwin
  15 maart, 2011 om 17:53

  Beste Martijn,
  Is hier al meer over bekend zoals een prijs en wanneer te koop?
  Groeten,
  Erwin.

  • Martijn
   17 maart, 2011 om 1:46

   De nieuwe 3D bril wordt als het goed is bij de 2011 line-up geleverd. We wachten nog op bevestiging van LG.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.