Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

JVC komt met DLA-X3 3D projector

Geschreven door
Geplaatst op26 december 2010, 15:17 Categorie3D Projectors

JVC breidt haar assortiment 3D projectoren uit met de DLA-X3. Met deze beamer kun je zowel 3D als 2D materiaal tot een grootte van ongeveer 5 meter projecteren. Echt betaalbaar is de projector (wederom) niet, want voor 3.999,00 euro heb je hem thuis staan.

De DLA-X3 heeft een contrast ratio van 50.000:1. De 3D bril en de 3D zender – voor synchronisatie tussen projector en bril – worden meegeleverd. De 3D projector kan aan het plafond gehangen worden (ook in witte uitvoering) en kan op een standaard gezet worden.

Naast de DLA-X3 heeft JVC ook de DLA-X7 en de DLA-X9 projectoren in het assortiment. De eerstgenoemde kost 6.999,00 euro en de laatstgenoemde 9.999,00 euro.

 • Delen:

Reacties

 1. Manu
  26 december, 2010 om 23:44

  Beste Martijn,

  Heb jij al persoonlijk 1 van deze JVC projectors gezien in werking????
  Ik ga nu dinsdag 28 december naar een demostratie kijken van deze modellen, hopelijk is het iets maar mijn verwachtigen zijn wel erg laag.

  MVG,

  Manu

  • Martijn
   28 december, 2010 om 3:29

   Beste Manu,
   Ik heb ze zelf nog niet in werking gezien. Ik hoor graag wat je bevindingen zijn!

   • Manu
    29 december, 2010 om 21:36

    Beste Martijn,

    Zoals ik u al zij ben ik dus gisteren naar de demostratie geweest maar ik heb aleen de DLA-x3 gezien.
    En ik moest zeggen dat het zeer goed was mee gevallen.
    Spijjtig dat er geen 3D blu-ray player aanwezig was. dus ik heb alleen Side-By-Side Demo clip’s gezien.Het 3D gebeuren was dus super aleen het spijtige is dat zwart niet echt zwart is maar voor de rest doet de JVC het zeer goed.Dit toestel gaat mijn Epson TW-5000 wel vervangen denk ik 🙂 Ik vind wel dat de Epson beter is als je bij de JVC naar 2D gaat. Maar ja je kunt niet alles hebben he 🙂

    MVG,

    Manu

   • Martijn
    29 december, 2010 om 22:46

    Beste Manu,
    Dank voor het delen van je ervaring! We zijn er zelf ook erg benieuwd naar. Alleen ook jammer dat de prijzen nog steeds zo hoog liggen.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.