Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Eizo lanceert DuraVision Full HD 3D LCD TV zonder bril

Geschreven door
Geplaatst op1 december 2010, 15:15 Categorie3D lcd

Het ziet er uit als iets dat vergeten is in de vorige eeuw, maar de DuraVision FDF2301-3D van Eizo is toch echt een innovatie die ons versteld zou moeten laten staan. Het is een 23 inch LCD TV welke 3D ondersteunt in een Full HD resolutie, maar het mooie van het verhaal is dat dit allemaal kan zonder het gebruik van een 3D bril.

Ja, diep binnenin het zwarte gevaarte schuilt de benodigde hardware die ervoor moet zorgen dat twee ogen twee verschillende beelden te zien krijgen, vermoedelijk zonder de nadelige bijwerken (slecht zicht uit verschillende kijkhoeken, slechte 3D effecten, etc.) die we bij andere 3D TV’s zonder bril gezien hebben. Het nadeel is zoals je ziet de fantastische vormgeving en waarschijnlijk ook de veel te hoge prijs. Er is nog geen prijs vastgesteld, maar de indicatie is dat hij meerdere duizenden euro’s zal kosten – niet dat hij ooit in de verkoop zal gaan..

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.