Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Cowon lanceert ’s werelds eerste autostereoscopische 3D media speler

Geschreven door
Geplaatst op2 december 2010, 19:23 Categorie3D Software

Cowon heeft deze week aangekondigd de eerste fabrikant te zijn die een autostereoscopische (3D zonder bril) 3D persoonlijke media speler op de markt brengt. Cowon’s nieuwe 3D PMP maakt gebruik van Windows CE 6.0 en is volledig compatibel met Windows 7/Vista/XP/2000/ME, Mac OS X en Linux v2.4. Het 3D display is 4.8 inch, heeft een resolutie van 800 bij 400 pixels en kan 1080p video uitsturen via een HDMI aansluiting.

Je kunt op het apparaat kiezen uit twee flash compatibele browsers, waaronder Opera Mobile. Daarnaast bevat de Cowon 3D ook een documenten applicatie, een voice recorder en woordenboek applicaties. Wifi is beperkt tot 802.11 b/g en de fabrikant geeft aan dat het apparaat 45 uur audio of 10 uur video kan afspelen zonder de batterijen te vervangen of op te laden.

De Cowon 3D komt met een 32GB of een 64GB Flash memory en dit kan uitgebreid worden via het SD card slot. In december moet het model in Korea op de markt verschijnen voor een prijs van 430,00 dollar voor het 32GB model en 510,00 dollar voor het 64GB model. Er is nog niks bekend over of dit apparaat ook in Europa gelanceerd gaat worden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.