Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Avatar 3D Blu-ray kost 265 euro op eBay

Geschreven door
Geplaatst op3 december 2010, 21:27 Categorie3D Blu-ray

Er is duidelijk veel vraag naar de 3D Blu-ray versie van James Cameron’s Avatar aangezien exemplaren van de 3D Blu-ray disc van eigenaar wisselen op eBay UK voor meer dan 265,00 euro. De reden dat vroege 3D TV bezitters zoveel voor de 3D versie willen betalen is dat Panasonic momenteel de exclusieve rechten bezit om de Avatar 3D Blu-ray disc bij haar 3D TV’s te verkopen.

Avatar 3D Blu-ray disc exclusief voor Panasonic

Er is al een handvol 3D Blu-ray films beschikbaar in de losse verkoop, maar de hoge prijzen op eBay maken duidelijk dat Avatar dé film is die 3D TV bezitters op hun nieuwe 3D TV willen zien. Panasonic is momenteel de enige die deze 3D versie van de film mag verkopen met haar Viera 3D TV lijn. Wanneer de 3D Blu-ray disc in de losse verkoop gaat is nog niet bekend.

Dus als je nog geen Panasonic 3D TV gekocht hebt en ook niet van plan bent er een te kopen, maar toch wanhopig bent om de 3D blockbuster in thuis te zien, dan moet je diep in de buidel tasten om een van de weinige exemplaren te bemachtigen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.