Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Pioneer wint Digital Movie Award voor BDP-LX54 3D Blu-ray speler

Geschreven door
Geplaatst op30 november 2010, 19:49 Categorie3D Blu-ray

Jaarlijks worden door de redactie én de lezers van het magazine Digital Movie een groot aantal stemmen uitgebracht voor de beste AV producten van het afgelopen jaar. Pioneer heeft voor 2010 twee Digital Movie Awards gewonnen voor de BDP-LX54 3D Blu-ray speler en het iPod Speakerssysteem XW-NAV 1.

Het verdict van de jury luidt als volgt voor de BDP-LX54 3D Blu-ray speler:

“Deze nieuwe Blu-ray-speler, ingericht voor de weergave van 3D-beelden, weet de kwaliteit van de beeld- en geluidsweergave naar een hoger niveau te tillen. Omdat de speler daarnaast in samenwerking met een AV-receiver de geluidsweergave nog verder verbetert, uitgebreide netwerkmogelijkheden biedt en zich laat bedienen via een innovatieve app, hebben de lezers en de redactie van Digital Movie ervoor gekozen om de Digital Movie Award voor de Blu-ray Speler van het Jaar 2010-2011 toe te kennen aan dePioneer BDP-LX54.”

Lees het jury rapport voor het Ipod home cinema systeem op Homecinema Magazine

prijsvergelijking
vergelijk

Bekijk ons 2011 3D TV overzicht voor alle directe links
naar de beste 3D TV’s van 2011

Bekijk ons 3D TV kopen overzicht voor links naar alle
winkels waar je 3D apparatuur kunt kopen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.