Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Oppo komt met BDP-93 3D Blu-ray speler

Geschreven door
Geplaatst op18 november 2010, 14:13 Categorie3D Blu-ray

Oppo komt met nieuwe Blu-ray speler als opvolger van haar succesvolle BDP-83 model. De nieuwe BDP-93 moet het nieuwe paradepaardje worden en krijgt als belangrijke nieuwe functionaliteit het afspelen van 3D Blu-ray films mee. De overige kenmerken van het BDP-83 model blijven grotendeels hetzelfde.

Naast DVD’s en 2D/3D Blu-ray discs kan het apparaat onder meer overweg met CD’s, SACD’s, DVD-video, AVCHD, MP4, DivX, MKV, Flac, WAV, HDCD en Kodak Picture CD. Andere eigenschappen zijn het upscalen van SD DVD’s naar een Full HD resolutie en het beeld aanpassen voor een 21:9 (cinemascope set-up). De BDP-93 beschikt over twee HDMI utigangen (éénmaal HDMI 1.4 en éénmaal HDMI 1.3), optische en coaxiale uitgangen, en een multi-kanaals analoge uitgang. Verbinding met het thuisnetwerk of het internet vindt plaats via Wifi of een ethernet kabel.

Voor 500,00 Amerikaanse dollars moet de BDP-93 over de toonbank gaan. Wanneer het model in Europa gelanceerd wordt is nog niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.