Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Japan komt met eerste 3D TV drama serie

Geschreven door
Geplaatst op25 november 2010, 21:50 Categorie3D uitzendingen

Vanaf januari 2011 kan men in Japan genieten van de eerste 3D TV drama serie. Een leuke verrassing voor de ‘early adopters’ die al een 3D TV aangeschaft hebben of die er nog een gaan aanschaffen tijdens de feestdagen. De 3D drama serie hoopt het goed te doen door de relatief hoge verkopen van 3D TV’s in Japan. De serie wordt uitgezonden als deel van Fuji Television Network’s nieuwe 3D TV programma en bevat een aantal grote Japanse sterren.

De 3D drama serie is een tiendelige serie genaamd ‘Tokyo Control’, die zich afspeelt op een vliegveld. Natuurlijk wordt er ook een gewone 2D versie van de serie op de buis gebracht voor de wat minder bedeelde kijkers.

  • Delen:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.