Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Is de Panasonic ZT30 het nieuwe 3D topmodel?

Geschreven door
Geplaatst op26 november 2010, 20:33 Categorie3D tv's

2011 komt steeds dichterbij en als altijd zullen de grotere fabrikanten de CES Show in Las Vegas in Januari gebruiken om hun nieuwe producten te tonen. Van Panasonic kunnen we wellicht een nieuw 3D topmodel verwachten, als we althans de geruchten moeten geloven. Dit nieuwe 3D model, waarschijnlijk de ZT30, moet boven alle andere modellen uitstijgen met Wireless 3D en de KURO plasma technologie die Panasonic overgenomen heeft van Pioneer.

Panasonic ZT30

Het dunne Panasonic Z1/Z11 model met externe media box uit 2009 is nog steeds te koop, maar volgens bepaalde bronnen heeft Panasonic de opvolger hiervoor al klaarstaan in de vorm van de ZT30. Op dit moment zijn er nog erg weinig details bekend over de ZT30, maar hij zou wel beschikken over de Pioneer KURO technologie die Panasonic overgenomen heeft nadat Pioneer besloot uit de plasma TV productie industrie te stappen. De ZT30 zal ook 3D ondersteunen en een van de eerste modellen zijn die Wireless (draadloos) 3D ondersteunt.

De letter Z refeert aan de Z-serie die het top serie uit 2009 aangaf. De letter T refereert aan de 3D functie (net als bij de GT20 en VT20 modellen). Het nummer 30 refereert aan een 2011 model (10 is 2009, 20 is 2010). In de lente van 2010 lekte er al een document van Panasonic waarin werd verwezen naar een ZT serie, dus de verwachtingen liggen. We wachten de CES 2011 rustig af..

  • Delen:

Reacties

  1. Hans
    29 december, 2010 om 19:05

    Eerst zien dan geloven. Er wordt al een aantal jaren beweerd dat Panasonic de zgn. KURO technologie in haar beeldschermen gaat toepassen. Ik denk dat die KURO technologie onderhand wel een keer achterhaald is = lees verbruikt teveel stroom.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.