Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Draadloos 3D HD materiaal streamen met Netgear

Geschreven door
Geplaatst op10 november 2010, 16:15 Categorie3D Accessoires

Met de komst van HD en daarna 3D hebben we steeds betere kabels nodig om materiaal van de bron naar het scherm over te brengen. Maar, kabels door de hele huiskamer is nou niet iets wat het geheel mooier maakt. Netgear heeft hier een oplossing voor bedacht in de vorm van de 3DHD Wireless Home Theater Networking Kit. Met dit nieuwe systeem kunnen Full HD 3D signalen draadloos gestreamed worden van de bron naar het display.

De draadloze 3DHD techniek van Netgear zorgt ervoor dat bekabeling niet meer nodig is. Meerdere HD streams kunnen tegelijkertijd verstuurd worden, waardoor je dus 3D signalen (twee HD streams) gemakkelijk draadloos kunt overbrengen. Daarnaast zijn enkele HD signalen voor Blu-ray films of HD TV uitzendingen natuurlijk ook mogelijk. De vier ingebouwde zenders en ontvangers (4×4 MIMO) zorgen voor een stabiele verbinding zonder kwaliteitsverlies.

De 3DHD Wireless Home Theater Networking Kit WNHDB3004 bestaat uit twee 3DHD Wireless Home Theater Adapters (WNHD3004). De ene adapter moet worden aangesloten op de router of gateway en de andere in de nabijheid van het home cinema apparaat. Er kunnen tot vier met Ethernet-poorten uitgeruste media apparaten worden aangesloten zoals HD TV’s, Blu-ray spelers, game consoles, digitale video recorders, set-top-boxes, digitale media adapters en computers.

De 3DHD Wireless Home Theater Kit is wordt vanaf deze maand in de winkels verwacht.

prijsvergelijking
vergelijk

Bekijk ons 2011 3D TV overzicht voor alle directe links
naar de beste 3D TV’s van 2011

Bekijk ons 3D TV kopen overzicht voor links naar alle
winkels waar je 3D apparatuur kunt kopen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.