Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Denon komt met universele DBP-1611UD 3D Blu-ray speler

Geschreven door
Geplaatst op25 november 2010, 21:14 Categorie3D Blu-ray

Denon komt met een nieuwe 3D-Ready (beschikbaar na een firmware update eind 2010) universele Blu-ray speler. Het nieuwe model is de DBP-1611UD en sluit zich aan bij de DBP-4010UD en de DVD-A1UD universele Blu-ray disc spelers.

De universele Blu-ray modellen bieden volgens Denon superieure weergave van vrijwel alle 5-inch zilveren schijfjes en zijn uitgerust met een snel laadmechanisme voor zelfs de meest complexe Blu-ray discs die verkrijgbaar zijn. De nieuwe DBP heeft een High-bit videoprocessor inclusief video-equalizer om het beste uit zowel Blu-ray discs als standaard DVD’s te halen.

De nieuwe universele Blu-ray speler biedt gemakkelijk toegang tot het internet, voor nieuwe extra’s en netwerk mogelijkheden. Zo biedt de speler YouTube streaming en is ze DLNA 1.5 gecertificeerd voor audio-, video- en fotostreaming met andere DLNA gecertificeerde producten in het thuisnetwerk. Als aanvulling op de vele functies, waaronder BD-Live en Bonus View, biedt de 1611UD internet toegang met 1GB intern geheugen voor BD-Live en een USB-connector voor aanvullend extern geheugen voor media en BD-Live inhoud. De speler biedt ook ondersteuning voor Kodak Picture CD, DivX HD+, en MP3 plus WMA afspeel mogelijkheid (dit alles via een Recordable DVD/CD of extern geheugen).

Denon’s DBP-1611UD komt uitsluitend beschikbaar in de kleur zwart en de geadviseerde verkoopprijs is 449,00 euro.

DBP-1611UD in het kort:

 • universele speler (incl. SACD and DVD-Audio weergave)
 • 3D Ready
 • DLNA ondersteuning voor audio/video/foto streaming via netwerk
 • YouTube streaming
 • Denon hoge kwaliteit audioschakeling speciaal voor stereoweergave
 • High-bit videoprocessor
 • HD audiodecoder met uitvoer via HDMI (v1.4a)
 • snel laden & reageren
 • nieuwe GUI (Graphical User Interface)
 • BD-Live met 1GB intern geheugen
 • verkrijgbaar in de kleur zwart

prijsvergelijking
vergelijk

Bekijk ons 2011 3D TV overzicht voor alle directe links
naar de beste 3D TV’s van 2011

Bekijk ons 3D TV kopen overzicht voor links naar alle
winkels waar je 3D apparatuur kunt kopen

 • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.