Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

LG lanceert 47LD950 passieve 3D TV in Europa

Geschreven door
Geplaatst op12 oktober 2010, 21:50 Categorie3D lcd

LG is een van de weinige fabrikanten die heilig gelooft in de passieve polarisatie 3D techniek voor flatscreen TV’s. Nu komt het merk dan ook met de lancering van de lang verwachte LD950 3D TV in de UK. De passieve 3D technologie die van de goedkopere gepolariseerde passieve 3D brillen gebruik maakt maar ook de resolutie van de TV halveert is niet echt mainstream. De meeste andere fabrikanten hebben 3D TV’s gelanceerd gebaseerd op de actieve 3D technologie met 3D shutter brillen.

LG heeft zelf ook 3D TV’s uitgebracht welke gebaseerd zijn op de actieve 3D technologie, maar nu brengt het merk wederom een passieve 3D TV op de markt, de LD950. LG heeft ook aangegeven meer passieve 3D TV’s te willen lanceren in 2011 en hiermee de consument de keus te geven tussen 3D TV’s met dure brillen en een Full HD resolutie en 3D TV’s met zeer goedkope brillen en een halve resolutie.

De LD950 is een LCD TV met TruMotion 200Hz technologie en een 150.000:1 contrast ratio. Bij de TV worden vier passieve 3D brillen meegeleverd. Extra brillen kunnen voor een zeer laag bedrag aangeschaft worden. Het eerste model dat LG vandaag lanceert in de UK is de 47 inch 47LD950.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.