Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Dinosaurs Alive! 3D en Wild Ocean 3D op 3D Blu-ray

Geschreven door
Geplaatst op18 oktober 2010, 20:10 Categorie3D Blu-ray

Na het overweldigende succes van Grand Canyon Adventure 3D, lanceert Omniversum@home twee nieuwe IMAX titels in 3D Blu-ray: Dinosaurs Alive! 3D en Wild Ocean 3D. Dinosaurs Alive! 3D en Wild Ocean 3D werden oorspronkelijk vertoond in IMAX 3D theaters. Beide titels bevatten niet alleen een 3D menu, maar ook ondertitels in 3D.

Dinosaurs Alive! 3D en Wild Ocean 3D zijn vanaf 30 november verkrijgbaar via de webshop van Omniversum en de bekende verkoopkanalen voor een adviesprijs van 29,95 euro. Deze Blu-rays kunnen ook in 2D worden bekeken met een reguliere TV en een Blu-ray speler.

Dinosaurs Alive! 3D

Ontrafel de mysteries die zich recht onder je voeten bevinden in Dinosaurs Alive! 3D. Volg ’s werelds meest vooraanstaande paleontologen in dit overweldigende IMAX avontuur bij sommige van de meest bijzondere dinosaurus opgravingen ooit. We reizen mee over de exotische duinen in de Gobi woestijn in Mongolië en langs de zandstenen rotsformaties in New Mexico en stuiten op een van de grootste vondsten in de geschiedenis: de oudste dinosaurus die ooit in Amerika gevonden is! Door verbluffend echte computer animaties komen de dinosaurussen en het landschap waarin zij leefden bij elke wending in het verhaal tot leven!

Wild Ocean 3D

Elk jaar vindt er langs de oostkust van Zuid-Afrika een ongelofelijk vreetfestijn plaats. Miljarden sardines nemen deel aan een jaarlijkse trektocht langs de kust van Kwazulu-Natal in zuidelijk Afrika. Wild Ocean 3D laat zien hoe hongerige walvissen, haaien, dolfijnen en pelikanen jagen op de gigantische scholen sardines. Deze grote trektocht, ook wel Sardine Run genaamd, vormt een bron van voedsel voor vele dieren en generaties Afrikaanse families. De film laat zien hoe bedrijven, de regering en lokale bewoners vechten om dit waardevolle ecologische fenomeen in stand te houden. Er is meer dan twee jaar aan deze film gewerkt door de oprichters van de muziekgroep Stomp. Het is dus niet verbazend dat er extra aandacht besteed is aan de soundtrack. Wild Ocean 3D is een symfonie van beeld en geluid.

  • Delen:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.