Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Yamaha komt met BD-S1067 3D Blu-ray speler

Geschreven door
Geplaatst op26 september 2010, 10:24 Categorie3D Blu-ray

Naast merken als Panasonic, Sony en Samsung komt ook Yamaha nu met een 3D Blu-ray speler; de BD-S1067. Deze speler maakt vanzelfsprekend gebruik van HDMI 1.4a om de 3D signalen door te sturen en kan volgens Yamaha perfect dienen als middelpunt van je home cinema systeem of stereo opstelling.

Features waarover de BD-S1067 beschikt zijn onder meer 1080p 24fps weergave, HDMI-CEC ondersteuning, Dolby TrueHD en DTS-HD Master Audio decodering, Super Audio CD en DVD Audio weergave. Ook kun je foto’s, films en muziekbestanden via de DLNA certificering naar de speler streamen of via een aangesloten USB apparaat afspelen.

De 3D Blu-ray speler ondersteunt mp3, wma, h.264, avchd, DivX Plus HD, wmv en jpeg bestanden.

De Yamaha BD-S1067 3D Blu-ray speler is vanaf oktober verkrijgbaar voor een adviesprijs van 599,00 euro.

prijsvergelijking
vergelijk

Bekijk ons 2011 3D TV overzicht voor alle directe links
naar de beste 3D TV’s van 2011

Bekijk ons 3D TV kopen overzicht voor links naar alle
winkels waar je 3D apparatuur kunt kopen

 • Delen:

Reacties

 1. Bert
  11 januari, 2011 om 10:07

  Mooi ding, van buiten.
  Firmware version 1.2xxx is drama, dlna hapert, USB play hapert, geen ‘vervolg’ na uitzetten/stoppen op zelfde punt in film. Instellingen zien er veel belovend uit, maar maakt de naam van Yamaha niet waar.
  Er is nieuwe firmware 1.3xxx (de 3D versie). Deze geinstalleerd maar nu doet de speler niets meer. Er is dus iets helemaal fout gelopen, terwijl de speler na de update melde dat alles helemaal goed gegaan was! Probleem aangemeld op de Yamaha site, maar geen response tot nu toe.
  Begin erg te balen.

  • Wim
   03 maart, 2011 om 11:40

   Apparaat ging na twee maanden een raar geluid maken als je een dvd/blue ray of sacd erin stopte. Is opgestuurd ben hem al een tijdje kwijt. Ook is het lastig dat als je een film stopt hij niet op het punt gaat afspelen waar je gestopt bent.

   • Bert
    03 maart, 2011 om 12:51

    Heb eerst geprobeerd info te krijgen om de firmware terug te kunnen zetten. Dat is niet gelukt. 28/1 is hij op de post gegaan naar CE-repair. Heb hem nog niet terug, kennelijk moet er een onderdeel van Yamaha uit verwegistan komen. Met 2 weken zou het er moeten zijn. Ben benieuwd.

    De informatie en contact met CE-repair erg correct; zij doen hun best.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.