Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Sony lanceert BDV-F7 3D Blu-ray home cinema systeem

Geschreven door
Geplaatst op23 september 2010, 21:29 Categorie3D Blu-ray

Sony heeft een nieuw home cinema systeem met geïntegreerde Blu-ray speler gelanceerd, genaamd de BDV-F7. Dit systeem is vooral ontwikkeld voor mensen die geen gedoe willen met een volledig 5.1 home cinema systeem, maar toch willen genieten van een goede surround ervaring. Daarnaast krijg je een stijlvolle 3D Blu-ray speler/receiver combinatie zodat je met zo min mogelijk kabels een perfect systeem in huis hebt.

Het systeem is compleet gebaseerd op het monolithic design principe van het merk en komt met een subwoofer en een 5.1 Virtual Surround soundbar. Verder maakt de BDV-F7 gebruik van Bravia Internet Video en beschikt het over Wifi en DLNA certificering.Via het frontpaneel van de soundbar kun je gemakkelijk een Ipod of Iphone aansluiten en genieten van je favoriete muziek.

Met de BDV-F7 kun je niet alleen 2D films afspelen, maar ook 3D Blu-ray discs. Vanaf oktober moet de BDV-F7 in Amerika te koop zijn voor 600,00 dollar. Of de set naar Nederland komt is nog niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.