Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Samsung komt met 3D video App op 3D TVs

Geschreven door
Geplaatst op1 september 2010, 17:30 Categorie3D Films

Veel consumenten klagen nog steeds over het gebrek aan 3D content dus dit bericht zou zeer interessant moeten zijn. Samsung heeft namelijk een 3D Video App gelanceerd voor haar 3D TV’s met internet verbinding. Met deze App kun je 3D filmtrailers en 3D videoclips direct naar je 3D TV streamen, zonder kosten.

De meeste nieuwe Samsung TV’s hebben de Internet@TV interface waar je verschillende Apps voor kunt downloaden. En nu komt er dus een App bij voor de 3D fans. Momenteel beschikt de applicatie over nog maar drie 3D trailers; Shrek Forever After, Megamind, en How to Train Your Dragon, maar de andere menu knoppen suggereren dat er snel meer content toegevoegd zal worden. 3D trailers en 3D video clips zullen gratis blijven, maar premium content zoals films zullen wel wat gaan kosten.

Dit is een interessante stap wat betreft 3D content aangezien het nu mogelijk gemaakt wordt om 3D content te bekijken zonder de tot nu toe vereiste 3D Blu-ray speler of PS3. Alles wat je nodig hebt is een 3D TV die aangesloten is op het internet. Volgens Samsung zal al het materiaal in Full HD 3D weergegeven worden.

Het is nog niet bekend wanneer de App in welke landen gelanceerd wordt.

  • Delen:

Reacties

  1. Bart
    24 september, 2010 om 11:36

    Jammer dat-ie nog niet in de nederlandse app store te vinden is

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.