Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

PS3 Blu-ray 3D update toch in september!

Geschreven door
Geplaatst op16 september 2010, 21:27 Categorie3D Blu-ray

Sony heeft vandaag aangegeven dat de 3D Blu-ray update voor de PlayStation 3 toch in september gaat plaatsvinden en wel op 21 september om precies te zijn. Het merk spreekt zichzelf de laatste tijd nogal tegen aangezien de update in eerste instantie ook al in september zou plaatsvinden, maar tijdens de IFA maakte Sony bekend dat dit in oktober zou gaan gebeuren.

Maar goed, PS3 bezitters kunnen dus vanaf 21 september 3D Blu-ray discs gaan afspelen met firmware update 3.50! 3D games behoorden al tot de mogelijkheid, maar 3D films komen worden nu aan de mogelijkheden toegevoegd.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.