Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Pioneer komt met BDP-LX54 en BDP-430 3D Blu-ray spelers

Geschreven door
Geplaatst op12 september 2010, 16:27 Categorie3D Blu-ray

Pioneer is de laatste tijd druk bezig op de 3D markt en komt nu ook weer met twee nieuwe 3D Blu-ray spelers; de BDP-LX54 en de BDP-430. Beide spelers zijn voorzien van 3D weergave en kunnen dienen als middelpunt voor je thuisnetwerk en je internet activiteiten door middel van een ethernet aansluiting of via een optionele Wifi adapter.

Wat de features betreft maken beide spelers gebruik van 24fps weergave, DVD upscaling naar 1080p, BD-Live en een internet portal. Daarnaast kun je via een DLNA verbinding draadloos media bestanden streamen over je netwerk. Bediening van de apparaten hoeft niet alleen via een afstandsbediening, maar kan ook via een iPhone App. Ook kan er een grote hoeveelheid aan bestanden afgespeeld worden als MKV, DivX HD, WMV, JPG en MP3.

De audio mogelijkheden zijn precies zoals ze moeten zijn voor 3D Blu-ray spelers aangezien je alle HD audio formaten als Dolby TrueHD en DTS-HD kunt weergeven. Daarnaast beschikken beide spelers over het Precision Quartz Lock System voor de overbrenging van niet-gecomprimeerde jittervrij geluid over een 2-kanaals of multi-channel geluidssysteem.

De BDP-430 is leverbaar vanaf november 2010. De BDP-LX54 komt een maand later, in december, uit.

prijsvergelijking


vergelijk

Bekijk ons 2011 3D TV overzicht voor alle directe links
naar de beste 3D TV’s van 2011

Bekijk ons 3D TV kopen overzicht voor links naar alle
winkels waar je 3D apparatuur kunt kopen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.