Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Philips lanceert HTS7140 3D Blu-ray soundbar

Geschreven door
Geplaatst op7 september 2010, 23:53 Categorie3D Blu-ray

Philips heeft tijdens de IFA 2010 een nieuwe soundbar gepresenteerd, genaamd de HTS7140. Deze soundbar moet volgens Philips de perfecte toevoeging zijn voor een flatscreen TV met een krachtig en atmosferisch geluid. Bovendien heeft de soundbar een ingebouwde 3D Blu-ray speler.

De HTS7140 maakt gebruik van de zogenaamde Ambisound techniek van Philips die er volgens het merk voor moet zorgen dat een 5.1 surround geluid geprojecteerd wordt door verschillende kanalen in de soundbar. De 3D Blu-ray speler levert volgens Philips ook geen kwaliteit in ten opzichte van stand-alone Blu-ray spelers en er is maar één kabel nodig naar de TV om alles te laten werken. De 3D functionaliteit is overigens wel pas beschikbaar na een 3D update die voor 1 oktober in de planning staat.

De nieuwe soundbar heeft een stijlvol design met een metalen afwerking en is ontworpen voor TV’s van 40 inch of groter. Philips geeft verder nog aan dat de soundbar ook alle HD audio formaten gewoon ondersteunt en dat internet toegang tot de mogelijkheden behoort.

prijsvergelijking
vergelijk

Bekijk ons 2011 3D TV overzicht voor alle directe links
naar de beste 3D TV’s van 2011

Bekijk ons 3D TV kopen overzicht voor links naar alle
winkels waar je 3D apparatuur kunt kopen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.