Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

LG lanceert HLX55W 3D Blu-ray soundbar

Geschreven door
Geplaatst op8 september 2010, 21:07 Categorie3D Blu-ray

Tijdens de IFA 2010 heeft LG niet alleen een aantal zeer fraaie TV’s gelanceerd, maar ook een soundbar met ingebouwde 3D Blu-ray speler. De soundbar heeft de naam HLX55W meegekregen en is een 4.1 systeem met 430 Watt aan vermogen. De alom bekende audio goeroe Mark Levinson heeft de optimalisatie voor zijn rekening genomen.

Soundbars worden steeds populairder aangezien flatscreen TV’s ook steeds dunner en smaller worden. Philips heeft om deze reden ook een 3D Blu-ray soundbar gelanceerd. De lange soundbar van LG wordt vergezeld door een draadloze subwoofer. De ingebouwde Blu-ray speler heeft naast 3D functionaliteit ook BD-Live ondersteuning, DLNA certificering, en een internet portal voor widgets als YouTube en Picasa.

Verder geeft LG aan dat je gemakkelijk een iPod-dockof een hard drive aan kunt sluiten op de USB poort aan de achterkant.

prijsvergelijking
vergelijk

Bekijk ons 2011 3D TV overzicht voor alle directe links
naar de beste 3D TV’s van 2011

Bekijk ons 3D TV kopen overzicht voor links naar alle
winkels waar je 3D apparatuur kunt kopen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.