Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

LG introduceert HR550 3D Blu-ray speler

Geschreven door
Geplaatst op1 september 2010, 17:44 Categorie3D Blu-ray

LG gaat in Europa een nieuwe 3D Blu-ray speler introduceren, genaamd de HR550. Maar, het is niet alleen een speler maar ook een recorder. De HR550 heeft namelijk een interne harde schijf van 250GB. Daarnaast bevat de speler/recorder een HDMI 1.4a aansluiting, 3D weergave en opname, een digitale decoder, Wifi en DLNA.

Mocht je de interne harde schijf echt niet nodig hebben kun je altijd nog gaan voor de HX995TZ. Dit model komt met Wifi, DLNA en een 5.1 receiver met een vermogen van 1.100 Watt. Ook krijg je hier en 5.1 speaker systeem bij om de 3D films perfect weer te geven.

Een exacte lanceer datum en prijs is nog niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.