Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Kenwood RA-5000 3D stereo receiver

Geschreven door
Geplaatst op8 september 2010, 21:44 Categorie3D Receivers

Kenwood heeft een nieuwe receiver aan het assortiment toegevoegd en deze keer een stereo receiver met 3D functionaliteit. De RA-5000 heeft onder andere HDMI 14.a (voor weergave en doorsturen van alle 3D formaten) en Virtual Surround. Het is dus wel van belang om te weten dat het om een stereo receiver gaat voor de mensen onder ons die wel een perfect film geluid willen hebben, maar niet de last van een compleet 5.1 speaker systeem.

De receiver heeft een 2×120 Watt versterker en decoder voor Dolby Digital, DTS Digital Surround, Liniaire PCM en Dolby Virtual Speaker.  Met grote, kwalitatief hoogwaardige stereo luidsprekers en de daartoe ingezette 2.1 Virtual Surround Mode, moet deze Kenwood een krachtig, zeer ruimtelijk en uitgesproken realistisch geluidsbeeld creëren. Voor de connectie met een aanvullende actieve sub woofer is de RA-5000 uitgerust met een pre-amp uitgang.

De HDMI 1.4a aansluiting is niet alleen handig voor het doorsturen van 3D signalen, maar ook voor de Audio Return Channel functie.  Naast vier analoge audio- en twee video-ingangen heeft de RA-5000 in totaal vijf HDMI 1.4a aansluitingen (4×IN, 1×OUT) ter beschikking.

prijsvergelijking
vergelijk

Bekijk ons 2011 3D TV overzicht voor alle directe links
naar de beste 3D TV’s van 2011

Bekijk ons 3D TV kopen overzicht voor links naar alle
winkels waar je 3D apparatuur kunt kopen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.