Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

IFA 2010: Sharp presenteert BD-HP90S 3D Blu-ray speler

Geschreven door
Geplaatst op2 september 2010, 20:45 Categorie3D Blu-ray

Tegelijkertijd met de introductie van de AQUOS LCD TV’s met Quattron 3D technologie presenteert Sharp op haar jaarlijkse dealershow de nieuwe 3D Blu-ray speler, de BD-HP90S. Deze nieuwe Blu-ray speler garandeert de beste beeldkwaliteit in zowel 3D als 2D op een Sharp LCD TV. Met het zeer platte AQUOS design is dit elegante, hoogwaardige apparaat de perfecte visuele aanvulling op het driedimensionale thuisbioscoopsysteem van Sharp.

Of hij nu plat, rechtop, in de lengte of zijdelings wordt geplaatst – de nieuwe Sharp 3D Blu ray-speler slaat in iedere positie een prima figuur.Maar de belangrijkste taak van de nieuwe AQUOS 3D Blu-ray speler is uiteraard het leveren van een voortreffelijke 3D ervaring.

ls technisch hoogwaardig apparaat levert de nieuwe BD-HP90S volgens Sharp briljante 3D en 2D beelden aan uw TV. De speler vormt in combinatie met het zeer stijlvolle design een perfecte optische eenheid met de Sharp AQUOS LCD TV. Een ander voordeel van de BD-HP90S is de ingebouwde draadloze LAN functie. Met deze functie kunnen kijkers via DLNA draadloos verbinding maken met andere apparaten in het thuiswerk om muziek, foto’s of video’s van de PC naar de LCD TV over te brengen. Een andere praktische functie is de mogelijkheid om rechtstreeks YouTube-video’s af te spelen. Daarnaast is de BD-HP90S ook gebruiksvriendelijk. Met de nieuwe functie “On-Screen Control Panel”, een bedieningspaneel op het scherm, kunnen de basisfuncties van de Sharp Blu ray-speler via een on-screen-menu worden bediend met behulp van een geschikte afstandsbediening, zelfs van andere fabrikanten.

Het feit dat de BD-HP90S perfect past bij een Sharp AQUOS LCD TV wordt duidelijk onderstreept door de “AQUOS Pure Mode”-functie. Na aansluiting van de Blu-ray speler op Sharp AQUOS LCD TV, optimaliseert de BD HP90S automatisch de instelling voor beeldoverdracht.

prijsvergelijking
vergelijk

Bekijk ons 2011 3D TV overzicht voor alle directe links
naar de beste 3D TV’s van 2011

Bekijk ons 3D TV kopen overzicht voor links naar alle
winkels waar je 3D apparatuur kunt kopen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.