Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

IFA 2010: Samsung toont grootste 3D LED TV en C680 3D plasma TV

Geschreven door
Geplaatst op2 september 2010, 20:09 Categorie3D lcd

Samsung heeft op IFA 2010 een uitgebreide line-up met 3D totaaloplossingen onthult. Hiermee onderstreept Samsung haar commitment om een complete 3D entertainment-ervaring naar de woonkamer te brengen. “Met onze uitgebreide 3D totaaloplossingen kunnen consumenten genieten van een gepersonaliseerde, indrukwekkende en een volledig connected ervaring,” zegt BK Yoon, President van Samsungs Visual Display Business Unit. “Dat is de belofte van Smart TV. We doen er alles aan om die belofte waar te maken.”

UE65C8700 – ‘s Werelds grootste 3D LED TV

Met een ultradun scherm van 65 inch is de Samsung LED C8700 ‘s werelds grootste Full HD 3D LED TV die binnenkort verkrijgbaar is. Naast het slanke design, biedt de TV superieure beeldkwaliteit dankzij Samsung’s eigen 3D-processor, Precision Dimming-technologie en een Clear Motion Rate van 800. De Wifi connectie geeft direct toegang tot Samsung Apps, waardoor consumenten vele applicaties kunnen gebruiken op het grootste scherm in huis.
De UE65C8700 met een schermgrootte van 65 inch is vanaf oktober verkrijgbaar in Nederland.

C680 – 3D Plasma TV

Met de nieuwe generatie 3D Plasma TV’s geeft Samsung levensechte, stereoscopische 3D beelden een impuls. De Samsung C680 heeft een superieure beeldkwaliteit met Samsung’s Clear Image Panel-technologie en een bredere kijkhoek. Bovendien verbruiken ze 40 procent minder energie dan de modellen uit 2009. Samsung’s nieuwe Plasma TV’s zijn dan ook de eerste en enige Plasma TV’s die een officieel ECO Flower-certificaat van de Europese Unie ontvangen.

De Plasma-TV’s geven consumenten meer mogelijkheden om thuis een gepersonaliseerde en betaalbare 3D ervaring te creëren. Met Samsung’s exclusieve 3D Hyper Real Engine Control voor kleur, contrast en bewegingen biedt de C680 een optimale beeldkwaliteit. De 3D stereobeelden verschijnen spatzuiver op het 50 inch scherm. Via AllShare kan content worden getoond van andere apparaten via DLNA. De mogelijkheden zijn eindeloos, van films en videobeelden tot foto’s en muziek. De C680 is vanaf oktober verkrijgbaar in Nederland.

 • Delen:

Reacties

 1. Theo
  27 september, 2010 om 15:37

  Ik heb nu van een aantal electronica zaken vernomen dat de Samsung UE65C8700 LED 3D TV niet meer wordt geleverd binnen Nederland en dat Samsung daar helemaal vanaf heeft gezien!?! Kan iemand mij vertellen of dit echt zo is, of dat dit een broodje aap verhaal is? Ik zie op de diversen websites namelijk dat hij gewoon vanaf Oktober in Nederland verkrijgbaar is.

  Ik kijk er namelijk heel erg naar uit om desbetreffende LED 3D TV aan te schaffen.

  Ik zie een reactie graag tegemoet.

  Groet,
  Theo

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.