Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

IFA 2010: Samsung introduceert BD-C8900 3D Blu-ray recorder

Geschreven door
Geplaatst op2 september 2010, 20:19 Categorie3D Blu-ray

Naast de grootste 3D LED TV ter wereld en een nieuwe 3D plasma TV komt Samsung ook met een nieuwe 3D Blu-ray speler met ingebouwde harde schijf en een nieuw 3D home cinema systeem. Op deze manier wil het merk de 3D ervaring voor de consument compleet maken en het grootste 3D aanbod creëren.

HT-C9930 – 3D home cinema systeem

Door de ongelooflijk levensechte ervaring creëert Samsung’s slanke HT-C9930 een nieuwe dimensie in home cinema. Het stijlvolle ontwerp met de metallic finish overtreft het bekroonde design van de LED TV 9000 serie. De HT-C9930 heeft organic touch control buttons, een fraaie volumeknop en slot-in disc loading. Het 3.1 channel multidimensionale surround-system bevat een touch afstandsbediening, twee staande speakers, een center channel unit, een actieve subwoofer die vibratie tegengaat en twee HDMI-ingangen. De draadloze LAN-adapter geeft direct toegang tot Samsung Apps. Via Samsung’s AllShare kunnen consumenten op de TV content bekijken van andere apparaten via DLNA.

De HT-C9930 is vanaf eind augustus verkrijgbaar in Nederland voor een verkoopadviesprijs van € 1.999,- incl. BTW.

BD-C8900 – 3D Blu-ray speler met ingebouwde HDD

De met een EISA Award bekroonde Samsung BD-C8900 maakt de ultieme 3D thuiservaring compleet met Full HD 1080p beelden in 3D. Met de digitale broadcasting tuners voor DVB-T/-C kunnen gebruikers 120 uur aan HD uitzendingen opnemen, zonder Samsung’s onovertroffen beeldkwaliteit te verliezen. Deze Blu-ray speler is uitgegroeid tot een home entertainment-hub, want consumenten kunnen al hun digitale mediabestanden op de Hard Disk Drive van 500 GB samenbrengen. Om eenvoudig content te delen met andere devices gebruiken zij AllShare of de USB 2.0 aansluiting. De draadloze LAN-adapter geeft toegang tot Samsung Apps.

De BD-C8900 is vanaf september verkrijgbaar in Nederland voor een verkoopadviesprijs van € 699,- incl. BTW.

prijsvergelijking
vergelijk

Bekijk ons 2011 3D TV overzicht voor alle directe links
naar de beste 3D TV’s van 2011

Bekijk ons 3D TV kopen overzicht voor links naar alle
winkels waar je 3D apparatuur kunt kopen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.