Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

IFA 2010: Samsung 55 inch C9000 LED TV en Touch Remote (video)

Geschreven door
Geplaatst op4 september 2010, 17:28 Categorie3D Accessoires

Bovenstaande apparaat is niet zomaar een display dat het beeld van je TV over kan nemen. Het is Samsung’s nieuwe generatie afstandsbediening die we tijdens de CES van dit jaar al tegen kwamen toen de zeer dunne C9000 serie van het merk aangekondigd werd. Waarom laten we het dan nog eens zien? Nou, kijk en huiver! Het is een 3 inch touchscreen afstandsbediening die vanaf nu met de C9000 LED TV verkocht wordt.

De C9000 is een 200Hz LCD TV met LED achtergrondverlichting van maar 7,98mm dik en een 55 inch diagonaal. De afstandsbediening zelf is gebouwdop een 600MHz ARM 11 processor, Linux besturing en een 2,4GHz 802.11n verbinding. Deze kleine krachtpatser geeft je vele mogelijkheden om je TV te bedienen en media te bekijken, zelfs wanneer je even naar het toilet moet en de voetbalwedstrijd niet wilt missen. Ook kun je andere kanalen bekijken zonder het beeld op TV te verstoren voor anderen. Daarnaast wordt DLNA ondersteund zodat je media bestanden vanaf andere apparaten kunt afspelen. Kortom, een indrukwekkend apparaat. Bekijk hieronder de video.

  • Delen:

Reacties

  1. samsung ue46c7700
    16 september, 2010 om 20:28

    Lol de interface is duidelijk gepikt van Apple, wel een leuke gadget.

    (En zeker die TV op de achtergrond!) :~

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.