Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

IFA 2010: Philips toont 21:9 Platinum 3D TV

Geschreven door
Geplaatst op4 september 2010, 17:02 Categorie3D lcd

Wanneer je een 21:9 scherm ziet dan is het lastig om maar in twee dimensies te denken. Om deze reden heeft Philips datgene gedaan dat een trendy TV fabrikant zou moeten doen; Een nieuwe dimensie toevoegen in de vorm van 3D. Het 56 inch 3D scherm (prototype) dat Philips vorig jaar op de IFA toonde maakte al een een goede indruk, maar de nieuwe 58 inch versie, bestemd voor de verkoop, is nog overtuigender.

Naast 3D weergave bevat het 21:9 scherm Ambilight, LED achtergrondverlichting met local dimming, Philips Internet TV, en een slankere, matte standaard. Het 400Hz paneel kan Full HD 3D beelden weergeven en moet ongeveer 4.000,00 euro gaan kosten. Later deze maand wordt de TV in de winkels verwacht.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.