Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

IFA 2010: LG presenteert PX950N 3D TV met THX certificering

Geschreven door
Geplaatst op4 september 2010, 16:00 Categorie3D tv's

LG heeft bekend gemaakt dat ze tijdens de IFA show van dit jaar (deze week) een groot aantal nieuwe 3D producten zal presenteren, waaronder de PX950N 3D plasma TV. Dit model is ’s werelds eerste 3D plasma TV die een THX certificaat gekregen heeft. De TV biedt 600 Hertz Max Sub-field Driving, waardoor 3D beelden beter tot hun recht moeten komen bij de snelste actiescènes.

Een van de nieuwe technieken in deze TV zou het licht sneller uitfaseren. Hierdoor moeten beelden zonder vervaging op het tv scherm worden getoond. De zelfverlichtende pixels moeten ook nog zorgen voor een bredere kijkhoek. De PX950N biedt verder nog Multi Picture Format, waarmee gebruikers hun 3D camera’s op de TV aansluiten en direct de 3D beelden op het scherm kunnen bekijken.

Net als andere LG modellen, biedt de PX950N connectiviteit via NetCast, DLNA en een draadloze AV link. Met deze functies, zullen kijkers toegang hebben tot een groeiend aantal 3D films en shows, online en via VOD services.

We zullen snel meer te weten komen over dit product tijdens de IFA 2010.

UPDATE:

Technische specificaties:

 • 3D
 • TruBlack Filter
 • THX
 • 600Hz Sub-field Driving
 • WiFi
 • DLNA
 • Wireless AV Link
 • Bluetooth
 • Netcast/Widgets (YouTube, Skype, Picasa, AccuWeather)
 • Multi Play
 • Magic Motion Remote
 • Smart Energy Saving

Prijs en beschikbaarheid:

Adviesprijs 50PX950: 2.100,00 euro
Adviesprijs 60PX950: 3.100,00 euro
Bij beide modellen zijn in september nog leverbaar en er worden twee 3D brillen meegeleverd.

 • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.