Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Foto: Panasonic’s nieuwe 3D brillen

Geschreven door
Geplaatst op16 september 2010, 22:55 Categorie3D Accessoires

Panasonic TY-EW3D2LE, large

Eerder berichtten we al dat Panasonic (net als Samsung) met nieuwe 3D brillen zou komen en tijdens de IFA 2010 heeft het merk deze brillen dan ook aan het publiek getoond. De brillen komen in drie verschillende maten; large, medium en small. De huidige 3D brillen van Panasonic hebben nogal wat kritiek te verduren gekregen omdat ze te zwaar, te open (er komt teveel licht door de zijkanten) en de lomp waren. Deze problemen moeten opgelost zijn door de lancering van deze drie nieuwe brillen.

Panasonic TY-EW3D2ME, medium

De nieuwe 3D brillen zijn aan de zijkanten gesloten en moeten volgens Panasonic beter en strakker op het gezicht passen. Het gewicht van de brillen is ook sterk verminderd tot 32-40 gram en nu zijn ze allemaal ook via USB op te laten, in tegenstelling tot de ‘oude’ brillen die op batterijen werkten.

Panasonic lanceert drie maten; small (TY-EW3D2S), medium (TY-EW3D2M) en large (TY-EW3D2L).

Panasonic TY-EW3D2SE, small

De 3D brillen zijn nog niet overal verkrijgbaar en het is nog onduidelijk of ook Nederland van deze nieuwe brillen zal kunnen gaan genieten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.