Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Eurosport bereidt 3D sportkanaal voor

Geschreven door
Geplaatst op3 september 2010, 22:15 Categorie3D tv's

Eurosport is druk bezig met de voorbereidingen voor een speciaal 3D kanaal. Dit heeft het sportkanaal laten weten tijdens de persconferentie van Panasonic op de IFA 2010. In 2011 moet het 3D sportkanaal van start gaan, in samenwerking met partner Panasonic. Eerder kwam Eurosport al met 3D uitzendingen van Roland Garros.

Via verscheidene 3D Viera TV’s van Panasonic is tijdens de IFA show al sportcontent van Eurosport in 3D te bekijken. De samenwerking met Eurosport is Panasonic der mate goed bevallen dat het merk graag een lange samenwerking aangaat voor een 3D sportkanaal.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.