Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

72 inch LG LEX9 is grootste 3D LED TV ter wereld

Geschreven door
Geplaatst op10 september 2010, 23:08 Categorie3D lcd

Tijdens de IFA 2010 heeft LG haar LEX9 model gepresenteerd, welke het nieuwe topmodel moet worden wanneer deze daadwerkelijk in productie gaat. Het model is nu nog een prototype, maar met zijn 72 inch geeft LG aan dat het de grootste 3D LED TV ter wereld is. Naar verwachting zal deze TV in 2011 leverbaar zijn.

We mochten tijdens de IFA de LEX8 al bewonderen, maar over dit model lag jammer genoeg wel een dikke schaduw van de LEX9. Het prototype van de LEX9 mag dan zeer groot zijn, maar erg dun is hij niet met 3 tot 4 centimeter. LG geeft ook aan dat de LEX9 bijna net zo dun zal worden als de LEX8 en dat het nieuwe model gebaseerd zal worden op de Nano LED technologie voor een uitstekende beeldkwaliteit in een dun design.

LG heeft de volgende specificaties al laten doorschemeren, maar let wel dat deze nog kunnen veranderen voor de lancering in 2011.

  • Dun design
  • Full HD 3D
  • 400/480 Hz technologie
  • NetCast (Internet), DLNA, USB
  • Wireless AV Link

We zullen tijdens de CES 2011 in januari vast meer over dit model horen. Tot die tijd moeten we het doen met de LEX8, wat absoluut geen straf is.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.