Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Vier nieuwe 3D receivers van Pioneer

Geschreven door
Geplaatst op6 augustus 2010, 22:46 Categorie3D Receivers

Pioneer heeft vier nieuwe 3D receivers gelanceerd; de SC-LX83, SC-LX73, VSX-LX53 en VSX-2020. De SC-LX83 en SC-LX73 vormen de top van de nieuwe lijn en gebruiken het versterkingsconcept Direct Energy HD van Pioneer om de volledige dynamiek van hoge-resolutieklank weer te geven bij ongecomprimeerde formaten zoals Dolby TrueHD en DTS-HD Master Audio. Diverse technologische innovaties geven gecomprimeerde audio meer vitaliteit voor meer luisterplezier en ook de toonaangevende HD videoformaten worden ondersteund, inclusief 3D. De krachtige upscaling geeft standaardvideo hogere kwaliteit.

Volgens Pioneer laten de receivers laten geen twijfel bestaan over hun kwaliteitsniveau. “De systemen bieden een uitgebreide waaier aan interfaces, verwerken alle belangrijke audio- en videoformaten in HD TV kwaliteit en zijn compatibel met de nieuwste technische innovaties in home cinema, waaronder Dolby Pro Logic IIz en 3D-technologie“, aldus Pioneer.

Door de gratis iControlAV-toepassing van de App Store te downloaden, kunnen gebruikers het volume, de inputs, zones, balans en nog veel meer regelen met de innovatieve gebruikersinterface ‘Multi-Touch’ en de accelerometer van de iPhone of iPod Touch.

Bekijk de volledige specificaties en details op Allesoverhomecinema.com

De VSX-LX53 en VSX-2020 zijn reeds leverbaar, maar de  SC-LX83 en SC-LX73 zijn vanaf augustus pas te koop.

prijsvergelijking

  • Delen:

Reacties

  1. BEELS RITA
    27 augustus, 2010 om 17:48

    WAT IS ER VERSCHIL TUSSEN VSX-1120 ENDE VSX-2020-K VAN PIONEER

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.