Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Panasonic lanceert SC-BTT755 en SC-BTT350 3D home cinema systemen

Geschreven door
Geplaatst op12 augustus 2010, 20:06 Categorie3D Blu-ray

Panasonic introduceert twee modellen 3D Blu-ray home cinema systemen; de SC-BTT755 en SC-BTT350. Beide systemen maken gebruik van geavanceerde Panasonic beeldtechnologieën, zoals de PHL Reference Chroma Processor Plus en Full HD upscaling. Geavanceerde geluidstechnologieën vormen een goede aanvulling van de levensechte 3D beelden van de Full HD 3D home cinema systemen. De geavanceerde bamboe-conus speaker (SC-BTT755) produceert heldere spraak en zang die niet worden overstemd door geluidseffecten. De Kelton subwoofer (SC-BTT755) levert een fors basgeluid, en de Virtual 7.1-kanaals Surround functie produceert een dynamische surround sound weergave. De slanke speakerbox van de SC-BTT755 onderdrukt ongewenste akoestische weerkaatsing zodat een pure, hoogwaardige geluidsweergave wordt gerealiseerd.

De nieuwe home cinema systemen hebben tevens netwerkfuncties zoals Viera Cast waarmee een scala aan ‘streaming’ diensten waaronder YouTube. De draadloze LAN voorziening* maakt de aansluiting van een LAN-kabel overbodig, zodat het systeem kan worden geïnstalleerd zonder al die lastige kabels.

Via het geïntegreerde SD geheugenkaart slot en de USB-aansluiting kun je 2D beelden (JPEG) en films (AVCHD/MPEG2) bekijken van digitale camera’s en camcorders, evenals 3D video content die is opgenomen met de Panasonic camcorder HDC-SDT750.

Panasonic houdt bij de productieprocessen ook rekening met het milieu. Zo wordt een enkele-chip LSI genaamd UniPhier toegepast voor het verwerken van het beeldsignaal. Deze LSI helpt het energieverbruik te verlagen en maakt een meer compact ontwerp mogelijk; tegelijkertijd wordt de belasting van het milieu verminderd door een efficiënter gebruik van natuurlijke bronnen.

* Voor deze functie is een draadloze LAN Adapter (DY-WL10) nodig. Deze functie is niet compatibel met openbaar draadloos LAN.

prijsvergelijking


vergelijk

Bekijk ons 2011 3D TV overzicht voor alle directe links
naar de beste 3D TV’s van 2011

Bekijk ons 3D TV kopen overzicht voor links naar alle
winkels waar je 3D apparatuur kunt kopen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.