Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Panasonic introduceert SC-BFT800 3D home cinema soundbar

Geschreven door
Geplaatst op12 augustus 2010, 19:47 Categorie3D Blu-ray

Panasonic introduceert de SC-BFT800; een slank en voor wandmontage geschikt home cinema soundbar met een ingebouwde Full HD 3D Blu-ray speler. De combinatie van design en 3D weergave maken dit Full HD 3D home cinema systeem volgens Panasonic uniek in zijn soort. Het systeem is uitgerust met geavanceerde Panasonic beeldtechnologieën, zoals de PHL Reference Chroma Processor Plus en Full HD upscaling, die hun kenmerkende kwaliteit ruimschoots hebben bewezen in de Panasonic Blu-ray spelers. Deze technologieën leveren de ultieme prestatie in 3D beelden en benaderen de originele films op een heel natuurlijke wijze. Dankzij de 3D afspeelmogelijkheden beleeft de kijker een realistische, indrukwekkende en dynamische filmervaring in 3D.

Geavanceerde geluidstechnologieën vormen een goede aanvulling van de levensechte 3D beelden. De krachtige diepe bas van de draadloze Kelton subwoofer zorgt voor een nog groter genot bij het bekijken van 3D films, terwijl de geluidsweergave gescheiden wordt weergegeven dankzij de Clear-Mode Dialog die ervoor zorgt dat spraak vanuit het midden van het scherm lijkt te komen. Bovendien produceert de Virtual 7.1-kanaals Surround functie een dynamische surround sound weergave.

De SC-BFT800 is tevens voorzien van netwerkfuncties zoals Viera Cast waarmee een scala aan ‘streaming’ diensten waaronder YouTube video’s gebruikt kan worden. De draadloze LAN voorziening maakt de aansluiting van een LAN-kabel overbodig, zodat het systeem kan worden geïnstalleerd zonder al die lastige kabels.

Via het geïntegreerde SD geheugenkaart slot en de USB aansluiting kun je 2D beelden (JPEG) en films (AVCHD/MPEG2) bekijken van digitale camera’s en camcorders, evenals 3D video content die is opgenomen met de Panasonic camcorder HDC-SDT750.

De SC-BFT800 is voorzien van een schuifpaneel waarmee je, bij het aan de rechterzijde openen, Blu-ray Discs/ DVD’s/CD’s in de unit kan plaatsen; wordt het schuifpaneel naar links geopend dan komt er een dock vrij voor een iPod/iPhone. De chique en slanke body is speciaal ontworpen om te passen bij een Viera TV.

prijsvergelijking
vergelijk

Bekijk ons 2011 3D TV overzicht voor alle directe links
naar de beste 3D TV’s van 2011

Bekijk ons 3D TV kopen overzicht voor links naar alle
winkels waar je 3D apparatuur kunt kopen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.