Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

LG 3D projectoren voor vermaak op de zaak

Geschreven door
Geplaatst op17 augustus 2010, 12:46 Categorie3D Projectors

Als je op kantoor nogal eens last hebt van verveling of je hebt een TV toestel voor het personeel dat het steentijdperk nog meegemaakt heeft dan kunnen we wel iets interessants vertellen. LG heeft in Korea namelijk twee nieuwe 3D projectoren gelanceerd die speciaal voor het kantoor gemaakt zijn – vergeet dat je baas niet te melden.

De LG BX327 geeft 3,200 lumens voor 1,300,000KRW (ongeveer 1.090,00 dollar) terwijl de BX327 ‘maar’ 2,700 lumens geeft voor 1,000,000KRW (ongeveer 837,00 dollar). Beide modellen hebben een contrast ratio van 2.300:1, stereo speakers, en een USB aansluiting om presentatie materiaal, foto’s en video’s direct vanaf een USB stick weer te geven.

Veel meer details heeft LG niet laten weten, maar het is al leuk genoeg om allemaal met een mooie 3D bril voor het scherm te gaan zitten wanneer de directeur de kwartaalcijfers bespreekt.

 • Delen:

Reacties

 1. Ruud Bos
  28 augustus, 2010 om 15:50

  Ik heb weer een nieuwe aangaande de 3D brillen.
  Inmiddels bekend is de passieve ( rood groene) bril en de aktieve bril, zoals ik die zelf bij m’n Panasonic 50″ plasma heb en nu heb ik brillen welke in 3D bioscopen gebruikt worden kunnen verkrijgen, waarvan ik dacht, dat deze de 2 kleuren passieve brillen zouden kunnen vervangen ..en wat blijkt ze werken bij niet !! ( ook niet bij de aktieve voorstelling).
  Hoe kan dat en welk systeem 3D gebruikt dan de ( digitale) bioscoop ???

  • Martijn
   29 augustus, 2010 om 18:32

   Kijk onder het kopje ‘3D technieken’ voor een uitleg hierover. Het passieve systeem, dat de bioscopen gebruiken, is anders dan het actieve systeem dat wij thuis hebben.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.