Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Grand Canyon Adventure op 3D Blu-ray verkrijgbaar

Geschreven door
Geplaatst op4 augustus 2010, 20:34 Categorie3D Blu-ray

Omniversum@home stapt in de derde dimensie met de release van de IMAX-film Grand Canyon Adventure, river at risk op 3D Blu-ray. Grand Canyon Adventure werd oorspronkelijk vertoond in IMAX 3D theaters en is gescanned met een resolutie van 8K. Het 3D IMAX filmmateriaal is als bron zo briljant dat samen met de 8K scan de uiteindelijke 3D Blu-ray disc het beste beeld geeft dat je je kunt voorstellen. Grand Canyon Adventure bevat niet alleen een 3D menu, maar ook ondertitels in 3D.

Omniversum@home is het DVD label van het Haagse grootbeeld filmtheater Omniversum. Omniversum heeft in haar 25-jarige geschiedenis een bijzondere reputatie opgebouwd als hét filmtheater dat de beste kwaliteit in filmervaring garandeert. Die reputatie wordt met deze Omniversum@home release wederom bevestigd.

Grand Canyon Adventure, River at Risk
Grand Canyon Adventure
– met Robert F. Kennedy jr, Wade Davis en hun dochters – combineert adembenemende rafting-actie op de Colorado-rivier en de grootsheid van de Grand Canyon om een belangrijk verhaal te vertellen. Hoe gewone mensen het verschil kunnen maken bij de bescherming van onze planeet. We raken zeer snel schoon en vers water kwijt. De Verenigde Naties verwacht dat liefst veertig procent van de wereldbevolking in 2050 een levensbedreigend watertekort heeft.

De Grand Canyon Adventure 3D Blu-ray disc versie is vanaf 31 augustus beschikbaar voor een adviesprijs van 29,95 Euro.

 • Delen:

Gerelateerde berichten

Reacties

 1. marcel
  07 augustus, 2010 om 13:39

  is deze 3D bluray dan te zien op de samsung 3D tv met die 3d brillen ?
  of moet je deze dan kijken met de rood blauwe kartonen brillen
  en waar kan je dat dan zien bij aankoop , waar je op moet letten?
  of is die dan misschien ook al snel te downloaden?

  • Martijn
   07 augustus, 2010 om 14:07

   Dit is een echte 3D Blu-ray disc en te gebruiken bij je Samsung TV met 3D brillen. Je kunt het zien aangezien op de hoes van de andere techniek vaak staat dat er brilletjes bij zitten. Ook mag het 3D Blu-ray logo er dan niet opstaan, en er staat een waarschuwing op dat het alleen bekeken kan worden met een 3D TV en 3D brillen. Bovendien laten wij hier geen nieuws zien voor 3D met rood/blauw brilletjes 🙂

   • marcel
    08 augustus, 2010 om 0:04

    bedankt voor je reactie
    en het is leuk om de nieuwtjes te lezen op de site

   • Martijn
    08 augustus, 2010 om 1:57

    Graag gedaan! Blijf ons vooral volgen..

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.