Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Denon komt met DHT-1311XP 3D home cinema systeem

Geschreven door
Geplaatst op2 augustus 2010, 23:50 Categorie3D Receivers

In de UK heeft Denon de komst van haar nieuwe DHT-1311XP 3D home cinema receiver systeem aangekondigd, welke 5.1 surround sound biedt en geoptimaliseerd is voor 3D. Naast vele audiovisuele hoogstandjes qua technieken heeft de DHT-1311XP vier HDMI 1.4 inputs en één HDMI 1.4 output. In het pakket vind je een 5.1 speaker systeem terug met twee tweeweg front speakers, een center speaker, twee full-range surround speakers en een 100 Watt 8 inch subwoofer.

Naast de 3D functionaliteit bevat de receiver ook iPod verbindingen, waaronder een dock, welke de informatie van je iPod en het display van je iPod overbrengt naar het scherm van het dock. Qua audio is het systeem compatibel met vrijwel alle belangrijke audio formaten waaronder Dolby TrueHD en DTS-HD Master Audio.

prijsvergelijking
vergelijk

Bekijk ons 2011 3D TV overzicht voor alle directe links
naar de beste 3D TV’s van 2011

Bekijk ons 3D TV kopen overzicht voor links naar alle
winkels waar je 3D apparatuur kunt kopen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.