Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

SR7005 3D AV receiver van Marantz

Geschreven door
Geplaatst op5 juli 2010, 19:20 Categorie3D Receivers

Het nieuwe vlaggenschip van Marantz, de AV-Receiver SR7005, biedt volledige compatibiliteit met 3D TV en HD Audio, bijna 1KW aan vermogen en een geïntegreerde media speler.

Technologieën van Audyssey verwerkt in de SR7005 zijn onder andere Audyssey MultEQ XT PRO voor het verwerken van ruimte equalisatie, DSX processing voor additionele speakers voor de front- en wide ruimte, Dynamic EQ voor het behoud van bass en rijk geluid, zelfs bij lage volumes en Dynamic Volume. Ook Dolby Pro Logic IIz behoort tot de indrukwekkende specificatielijst voor verbeterde en meer ruimtelijke verticale en horizontale geluidsvoortbrenging.
Centraal staan de zes HDMI 1.4a ingangen waarvan er zich één bevindt aan de voorzijde verborgen achter het frontpaneel, waardoor de SR7005 volledig ‘futureproof’ is met 3D ondersteuning op 1080p HD voor zowel film- als gameliefhebbers . De zes HDMI 1.4a ingangen en twee uitgangen bieden ook HDMI doorgang in standby-mode, Audio Return Channel (ARC) en CEC (Consumer Electronics Control).

De geintegreerde digitale media streamt audio en foto’s in JPEG formaat, opgeslagen in het thuisnetwerk via een NAS-drive of PC. Nieuwe media is ook te bereiken via de iPod compatibele USB ingang, en de RJ45 netwerk ingang waardoor vTuner Internet radio bereikt kan worden en de ondersteuning van online muziekservices zoals Napster. The Marantz M-XPort geeft verder nog ontvangst van Bluetooth signalen via de optionele RX101 Bluetooth ontvanger, verstuurd vanaf mobiele telefoons, PC’s en zelfs vanaf de iPod, iPhone en iPad. “Klassieke” analoge signalen komen vanuit de ingebouwde FM-tuner, via analoge bronnen binnenkomend via de analoge ingangen of van de analoge ingang van de MM-phono voorversterker voor het afspelen van vinyl.

Het resultaat van alle high performance technologieën brengt een conservatief gemeten vermogen van 125W (8ohm) over alle 7 kanalen met een feilloos accurate tonale- en beeld balans, snelheid en dynamiek. De volledig metalen behuizing met resonantie absoberende poten, elimineert elke vibratie die impact zou kunnen hebben op het audiosignaal.

De SR7005 zal beschikbaar zijn vanaf augustus in het Zilver/Goud en Zwart.

prijsvergelijking
vergelijk

Bekijk ons 2011 3D TV overzicht voor alle directe links
naar de beste 3D TV’s van 2011

Bekijk ons 3D TV kopen overzicht voor links naar alle
winkels waar je 3D apparatuur kunt kopen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.