Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Samsung toont THE 9 Series 3D Blu-ray speler en speakers

Geschreven door
Geplaatst op23 juli 2010, 18:56 Categorie3D Blu-ray

Samsung heeft in de UK een serie high-end home cinema componenten getoond welke perfect samen moeten gaan met de 9000 serie LED 3D TV’s van het merk. De THE 9 serie componenten bestaat uit een 7.1 home cinema systeem en een nieuwe 3D Blu-ray speler.

De Samsung 9000 series heeft veel consumenten overgehaald met zijn ultradunne design, en Samsung wil maar al te graag een mooie home cinema lijn aanbieden die hier perfect bij past. Home Cinema Choice heeft een eerste sneak preview gekregen van de prototype THE 9 serie. Samsung heeft HCC laten weten dat het THE 9 een compleet nieuw project is.

Volgens Samsung is de THE 9 geen standaard home cinema systeem met een nieuw lakje, maar het is van de grond af opnieuw opgebouwd met de beste componenten die er zijn. Ook zegt het merk met dit systeem een positie te hebben die geen andere fabrikant kan evenaren. We kunnen ze in ieder geval gelijk geven in het feit dat de set er zeer aantrekkelijk uitziet. De rest zullen we ervaren wanneer de set daadwerkelijk op de markt verschijnt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.