Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

PlayStation 3D Blu-ray update in september; 3D photo, PlayTV en YouTube volgen

Geschreven door
Geplaatst op12 juli 2010, 15:02 Categorie3D Blu-ray

Mocht nog niet weten hoe diep Sony in het 3D TV gebeuren zit dan moet het nu wel duidelijk zijn. Sony heeft namelijk aangegeven dat de 3D Blu-ray update voor de PS3, waarmee 3D Blu-ray films afgespeeld kunnen worden, in september beschikbaar zal zijn. Maar hier stopt het niet; Je kunt meer firmware updates voor de PS3 verwachten, zoals 3D rendering voor 3D foto’s (.mpo bestanden), uitzendingen bekijken via PlayTV, en zelfs het afspelen van YouTube video’s.

Nog niet overtuigd? De rest van de presentatie van Sony ging over de 3D implementatie in racing games, God of War, en LittleBigPlanet. De demo’s waren tot nu toe nog niet zeer overtuigend, maar duidelijk is wel dat Sony de goede kant op gaat en 3D in alle glorie gaat inzetten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.