Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Panasonic lanceert RT2B 3D TVs met ingebouwde Blu-ray en HDD

Geschreven door
Geplaatst op21 juli 2010, 20:58 Categorie3D Accessoires


Panasonic Japan heeft op een persconferentie een nieuwe serie 3D TV’s gelanceerd; de RT2B serie. Met deze serie wil Panasonic 3D naar een groter publiek brengen, en dan niet alleen door kleinere 3D TV’s aan te bieden. De RT2B 3D plasma TV serie kan TV uitzendingen opnemen op een harddisk of Blu-ray schijfje, en is de eerste alles-in-een serie die ook Blu-ray 3D films af kan spelen.

De RT2B serie is leverbaar in een 42 inch (TH-P42RT2B) en een 46 inch (TH-P46RT2B) variant en beide modellen zijn Full HD en maken gebruik van de NeoPDP panelen van Panasonic. Het contrast ratio is 5.000.000:1 en de modellen beschikken over een ingebouwde harddisk van 500GB, waar je overigens ook 3D uitzendingen op kan opnemen. Daarnaast is de RT2B serie DLNA gecertificeerd.

Het is niet zeer waarschijnlijk dat we deze modellen ook in Europa tegen gaan komen, maar de nieuwe 3D brillen hebben een grotere kans om de oversteek te maken (hieronder afgebeeld). De brillen zijn nu beschikbaar in formaten voor de hele familie.

De RT2B 3D TV serie zal in augustus op de Japanse markt gelanceerd worden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.