Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Update: Panasonic komt met DMP-BDT100 3D Blu-ray speler

Geschreven door
Geplaatst op29 juli 2010, 14:12 Categorie3D Blu-ray

Panasonic gaat binnenkort komen met een goedkopere versie van haar DMP-BDT300 3D Blu-ray speler. Het merk heeft nog niet laten weten hoe laag ze zal gaan, maar duidelijk is dat Panasonic een goedkopere 3D Blu-ray speler, in de vorm van de DMP-BDT100, nodig heeft om te concurreren met merken als Sony en Samsung.

De DMP-BDT100 belooft nog steeds een hoogwaardige afspeelkwaliteit en de Viera Cast features, waaronder YouTube en Picasa, maar doet dit in een kleinere en energie efficiëntere verpakking dan zijn grotere broer.


UPDATE

PERSBERICHT PANASONIC:

Al bijna 20 jaar lang onderhoudt Panasonic nauwe contacten met Hollywood, waar men samen met een aantal toonaangevende filmstudio’s onderzoek doet naar hoogwaardige technologieën voor de weergave van filmbeelden. Een groot aantal van de geavanceerde beeldtechnologieën die Panasonic in dit samenwerkings-verband heeft ontwikkeld, zijn geïntegreerd in de DMP-BDT100. Dankzij deze technologieën levert de DMP-BDT100 een ultieme prestatie door de beelden vrijwel identiek aan de originele 3D bioscoopfilms weer te geven. Dankzij de 3D afspeelmogelijkheden kan men gewoon in de huiskamer genieten van een realistische, indrukwekkende en dynamische filmervaring in 3D. Denk aan spectaculaire sprongen en achtervolgingen die dankzij de verbeterde diepte,verrijkte kleurweergave en “voelbare” textuur nog realistischer op je over komen.

De DMP-BDT100 biedt niet alleen een schitterende beeldkwaliteit, maar tevens een zeer gebruiksvriendelijke bediening met eigenschappen als de 0,5-seconde Ultra Fast Booting (snelstart) en aangenaam vloeiende beelden. De DMP-BDT100 is tevens uitgerust met fantastische netwerkfuncties zoals VIERA CAST waarmee een scala aan ‘streaming’ diensten waaronder YouTubeTM video’shun weg naar de huiskamer vinden. De draadloze LAN voorziening maakt de aansluiting van een LAN-kabel overbodig, zodat de DMP-BDT100 flexibel kan worden opgesteld zonder de beperking van kabellengtes.

Via het geïntegreerde SD-geheugenkaart slot en de USB-aansluiting kan de gebruiker 2D-beelden (JPEG) en films (AVCHD/MPEG2) bekijken van digitale camera’s en camcorders, evenals 3D video content die is opgenomen met de Panasonic camcorder HDC-SDT750. Met deze en andere functies levert de nieuwe Blu-ray speler interessante entertainment voor iedereen.

Als Green Innovation Company houdt Panasonic in haar productieprocessen uiteraard rekening met het milieu. Zo wordt een enkele-chip LSI genaamd UniPhier toegepast voor het verwerken van het beeldsignaal. Deze LSI helpt het energieverbruik te verlagen en maakt een meer compact ontwerp mogelijk (de DMP-BDT100 is daardoor 38 mm kleiner); tegelijkertijd wordt de belasting van het milieu verminderd door een efficiënter gebruik van natuurlijke bronnen.

Deze geadvanceerde Panasonic Blu-ray speler is toonaangevend voor wat betreft hoogwaardige beelden, uitmuntende netwerkfuncties, evenals gebruikers- en milieuvriendelijkheid. Hiermee wordt het genot van AV-apparatuur op een hoger plan gebracht.

De DMP-BTD100 is vanaf september 2010 leverbaar. De prijs is nog niet bekend.

  • Delen:

Reacties

  1. ltenhulscher
    13 september, 2014 om 9:40

    de Blu-ray speler dmp-bdt100 panasonic is een geweldig apparaat voor die prijs doet niet onder de duurdere type”s

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.