Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

LG introduceert LX9500 Full LED 3D TV in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op12 juli 2010, 20:59 Categorie3D Blu-ray

LG heeft vandaag officieel haar topmodel 3D TV in Nederland gelanceerd. De LX9500 serie behoort tot de Infinia lijn van LG en maakt gebruik van Full LED achtergrondverlichting en TruMotion 400Hz technologie. Volgens LG brengt de LX9500 de echte intense 3D bioscoop ervaring naar de huiskamer.

Door gebruik te maken van Full LED krijgt het beeld een zeer hoge helderheid, diepteweergave en contrastverhouding. Achter het scherm zijn namelijk 1.200 individuele LED lampjes gemonteerd die ieder onafhankelijk van elkaar aangestuurd kunnen worden. De TruMotion techniek met 400Hz moet zorgen dat snelle bewegingen vloeiend worden weergegeven.

De LX9500 is naast zeer compleet ook zeer slank met een dikte van maar 2,2 cm. Daarnaast biedt de stijlvolle en dunne lijst (One-sheet-of-glass design) een prachtig aanzicht. “Met de LX9500 leggen we de lat hoog voor de rest van de 3D-tv-producenten. Dit doen we door Full LED te combineren met 3D. Daarnaast ondersteunt deze tv als eerste in de branche het Multi-Picture Format, het nieuwe 3D fotoformat waarmee consumenten foto’s die zijn gemaakt met een 3D-fotocamera, kunnen afspelen”, zegt Rudirick de Jong, Marketing Specialist Home Entertainment bij LG Electronics Benelux. “Samen met de 3D Blu-ray-speler, de LG BX580 en de 3D brillen biedt LG een complete 3D home entertainment-oplossing. Hiermee kunnen mensen ook thuis 3D films optimaal beleven.”

De LG 3D bril is speciaal ontwikkeld om optimaal samen te werken met de LG LX9500. De 2 IR-sensoren zorgen voor optimale synchronisatie tussen shutter bril en TV. De ‘viewing zone’ is met zeven meter extra groot en ook de grote kijkhoek van zestig graden zorgt voor een ongekende kijkervaring met de LG LX9500. Bovendien laadt de accu van de 3D-bril op in slechts 1,5 uur voor veertig uur kijkplezier. De LG 3D brillen passen over de eigen bril en standaard worden twee stuks meegeleverd.

LG LX9500 specificaties
– 3D TV (met shutter bril – twee stuks meegeleverd)
– Full LED-Slim met Spot Control (Local Dimming)
– Full HD 1080p en TruMotion 400Hz
– INFINIA design: ultradun scherm (2,2 cm), 16 mm dunne rand, unilayer, unicolor
– Infinite Sound, Clear Voice II
– NetCast (Broadband TV)
– Draadloze AV-link
– DLNA ready (met optionele DLNA dongle)
– USB 2.0 (HD DivX, MP3, JPEG play, MPO), HDMI 1.4
– Intelligent Sensor (aanpassing aan omgevingslicht), Smart Energy Saving Plus, ECO Flower

prijsvergelijking
vergelijk

Bekijk ons 2011 3D TV overzicht voor alle directe links
naar de beste 3D TV’s van 2011

Bekijk ons 3D TV kopen overzicht voor links naar alle
winkels waar je 3D apparatuur kunt kopen

  • Delen:

Reacties

  1. mae
    13 juli, 2010 om 10:07

    Ben erg benieuwd naar jullie review!!!!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.